Geen gedoe met eten en drank: reserveer een groepsarrangement

U gaat met een groep vrienden, familie, collega’s of scholieren naar Schiermonnikoog. U stapt met uw gezelschap aan boord en u wilt voor iedereen wat eten en drinken regelen. 2 zwarte koffies, 3 cappuccino’s, een groene thee, een gewone thee, 4 cola’s, 2 chocomel en een appelsap. En dat was pas de drank. Een doorgewinterde horecamedewerker heeft niet voor niets een kladblok met pen of mobiel bestellingssysteem op zak. Bij Rebos maken we het grote groepen makkelijker: reserveer van tevoren een groepsarrangement. Geen gedoe met bestellen en betalen, maar alles vooraf netjes geregeld.

 
Schiermonnikoog weekendje weg

Voordelig ontbijten, lunchen en snacken aan boord

Bij ons aan boord kunt u als groep voordelig ontbijten, lunchen en snacken. Het systeem is bij Rebos heel eenvoudig: u geeft van tevoren uw wensen door via het reserveringsformulier. Wij zorgen er dan voor dat alles voor u en uw gezelschap klaarstaat zodra u aan boord stapt. U hoeft uw bestelling alleen nog af te halen bij het buffet. Op deze manier bespaart u tijd en kosten en geniet iedereen ontspannen van de boottocht.

 

Betalingsmogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om aan boord te betalen: met pin of contant. Liever achteraf per factuur betalen? Ook dat kan bij Rebos.

Voor de koffieautomaten in de salon is het ook mogelijk om met tokens te betalen die u op voorhand kunt kopen. Geen gedoe met (ontbrekend) kleingeld of voorschieten middels PIN.

 

Lunchpakketten

Gaat u vanaf de boot gelijk het eiland ontdekken of heeft u vanaf het eiland een lange weg naar huis te gaan? Bestel dan ons lunchpakket. 

bootdienst Schiermonnikoog

De groepsarrangementen van Rebos

•   Wadden Espresso: koffie of thee naar keuze; 2,00

•   Wadden Espresso plus: koffie of thee naar keuze en een ovenverse gebakken gevulde koek; 3,50

•   Wadden Espresso luxe: koffie of thee naar keuze en appelgebak met slagroom; 4,50

 

•   Lunch 1: belegd broodje ham of kaas en drankje naar keuze; 3,95

•   Lunch 2: sandwich en drankje naar keuze; 5,50

•   Lunch 3:  soep met belegd broodje en drankje naar keuze;  7,50

 

Gemak dient de mens

Maak het uzelf en uw gezelschap vanaf 10 personen makkelijk. Reserveer een arrangement en geniet zorgeloos van uw overtocht naar en van Schiermonnikoog.